Skip to content

Juwelier Zeegers gisteren beroofd met een babbeltruc

13 juli 201642 second read

Wassenaar – Juwelier Frans Zeegers deelde gisteren via Facebook een oproep, omdat ze op klaarlichte dag door middel van een babbeltruc waren beroofd. Ze willen hiermee andere juweliers waarschuwen maar de daders van deze laffe actie opsporen. Hieronder de oproep van de juwelier.

“Vandaag kwamen deze 3 mensen bij ons de winkel binnen, ze hebben alle 3 een licht getinte huidskleur, praten allemaal heel gebrekkig Engels en enkele woorden Duits. Ze praten GEEN NEDERLANDS! Ze hadden alle 3 een grote tas bij zich om alle spullen in te doen. Ze hielden het personeel voor in de winkel aan de praat en wilden alles zien zodat ze afgeleid waren en de jongste stiekem naar achter kon lopen. Als u een van deze mensen herkent, of ziet lopen belt u dan alstublieft de politie! Zodat deze mensen gepakt kunnen worden en dit nooit meer gebeurd!”

Tags

BeroofdWassenaarZeegers
Gerelateerde artikelen
Back To Top