Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger! Week 31 2016

2 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Doe je ook mee? Net als de miljoenen Nederlanders die zich jaarlijks inzetten als vrijwilliger bij hun (sport)vereniging, op school, in de zorg, natuur, cultuur of tijdens een evenement of voor een goed doel? Samen maken we onze samenleving zorgzamer, mooier, gezonder, leuker én betaalbaar. En veiliger, want waar zouden we zijn zonder onze vrijwillige brandweerlieden, reddingsbrigade of politiemensen? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

* Heb jij groene vingers? Bij Florence Duinstede zoeken ze een tuinman of –vrouw (vacaturecode D 026) die een dagdeel per week de binnentuinen wil helpen onderhouden. Maak jij het mogelijk voor de bewoners van deze zorginstelling om van een mooie tuin te genieten?
* Bij SWZ Sophieke kunnen ze op maandag- en/of vrijdagochtend ondersteuning (vacaturecode A 020) gebruiken bij het koersballen. Bij SWZ Willibrord zoeken ze iemand die zo nu en dan helpt de avondmaaltijd tussen 16.30 en 18.30 uur gezellig te laten verlopen (vacaturecode A 110). Help jij mee het gezellig te maken en afwisseling te brengen voor de bewoners van deze zorginstelling?
* Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar spierziekten. Wil jij helpen fondsen te werven door een collecte in een wijk te organiseren (vacaturecode G 056) of tijdens de collecteweek (11 t/m 17 september a.s.) een paar uurtjes in een wijk te collecteren (vacaturecode G 033)?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur (t/m 19 augustus alleen op dinsdag- en donderdagochtend geopend!). Vraag naar de vacaturemappen op het gemeentehuis en bij de bibliotheek

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top