Ga naar hoofdinhoud

Strijkkwartet ‘Quattro Formaggio’ in Dorpskerk

3 augustus 201627 second read

Wassenaar – Zaterdag, 13 augustus, speelt, in het kader van de ‘Promenadeconcerten in de Dorpskerk’ het strijkkwartet ‘Quattro Formaggio’ in de Dorpskerk. Van 16.00 tot 16.30 uur. Toegang: Vrij. Na afloop is er een opendeur-collecte.

Dit strijkkwartet bestaat uit vier jonge vrouwen, ex-leden van het Nederlands Studenten Orkest. Het is al de derde maal dat dit kwartet in Wassenaar optreedt, omdat hun prachtig samenspel hier hoog gewaardeerd wordt. A.s. zaterdag speelt dit ensemble het beroemde ‘Kwartet opus 11’ van Tchaikovsky. Het schitterende, weemoedige tweede deel hiervan is bekend door de talloze arrangementen voor andere instrumenten.

Tags

PromenadeconcertQuattro FormaggioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top