Skip to content

Sport- en speldagen beginnen bijna!!!

8 augustus 20162 minute read

Wassenaar – In de laatste week van de zomervakantie op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 augustus kan de Wassenaarse jeugd van 6 t/m 15 jaar zich opnieuw uitleven in leuke en spannende activiteiten. Nu al weer voor de 20e keer kunnen de kinderen van groep 3 t/m groep 8, als ook de kinderen die in de klassen 1 t/m 3 van de middelbare school zitten, zich uitleven met sport en spel in deze fantastische drie dagen vol lol, plezier en gezelligheid (voor de middelbare scholieren is er een programma van 2 dagen, waarna zij de derde dag kunnen helpen bij de andere groepen). Dankzij de sponsoring door Jumbo en Luciano’s ijssalon heeft de Wassenaarse jeugd kans op drie dagen plezier; nog een paar nachtjes slapen en het Feest kan beginnen!!

Programma 2016
Vele leuke programmaonderdelen van 2015 zullen ook terugkomen in het nieuwe programma van 2016. De kinderen kunnen dit jaar deelnemen aan waterspelletjes, een sprokkeltocht, sporten en bosspelen; zo kunnen de pinkies (groep 3 en 4 kinderen) en de stuiters (groep 5 en 6 kinderen) zich heerlijk uitleven.
Het thema van 2016 is: Olympische Spelen!!

De bonken (groep 7 en 8 kinderen) kunnen op maandag onder professionele begeleiding met zuurstof en flippers duiken in het zwembad en op woensdag zullen zij wederom met de bus een groots uitje met survivalonderdelen hebben in de Kwakel. Kortom een superprogramma dat kinderen eigenlijk niet mogen missen!
Voor de megabonken (de middelbare scholieren) zal gedurende 2 dagen (maandag en dinsdag) een knalprogramma te doen zijn!! De megabonken van vorig jaar zijn nog steeds niet uitgepraat over 2015, toen zij een heel spectaculair programma hadden.
Uiteindelijk zullen ruim 500 Wassenaarse kinderen weer een enorm leuk en gezellig programma krijgen; bijna 100 vrijwilligers staan al te trappelen om de sloten in te gaan…. en alles in goede banen te leiden!

Voor verdere informatie kunt u ook terecht op de site van de stichting Spelenderwijs, namelijk: www.spelenderwijswassenaar.nl
Tevens kunt u bij vragen de secretaris van de stichting bellen, Jan van Benten, tel. 5178027.

Tags

SpelenderwijsSport- en speldagenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top