Skip to content

Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten

15 augustus 201650 second read

Wassenaar – Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of oude ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in samenwerking met de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 23 augustus. Wie deze dag zijn of haar stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Langstraat 40 in Wassenaar. Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944.

Een gratis MPO-taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de verzamelaar. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Tags

OBVWTaxatiedagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top