Skip to content

Jan Vayne in concert

16 augustus 201659 second read

Wassenaar – Niemand minder dan Jan Vayne opent op vrijdag 2 september 2016 in Het Kruispunt te Voorschoten het concertseizoen van MusiCultura. De Dames Danzi geven een extra dimensie aan dit optreden. Jan Vayne gaat de interactie aan met het publiek! Met zwier en buitengewone klasse leiden Jan en de Dames u door de muziek-geschiedenis; via Mozart naar Strauss, van menuet tot wals, van ragtime tot tango. Aangevuld met de prachtige stem van Waldin Roes. Via Boogie Woogie en The Entertainer tot Viljalied en Salut d’Amour van Edward Elgar.

Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren. Het strijkkwartet van de Dames Danzi bestaat uit de violisten Barbara Kurmann, Monique van Zelst en Helena Sokolova en de celliste Trix van Dijk.

Dit concert wordt georganiseerd door MusiCultura (www.musicultura.nl) in samenwerking met de Voorschotense Herensociëteit; het begint zoals gebruikelijk om 20.15 uur. Het “Het Kruispunt” bevindt zich aan de Schoolstraat 2 te Voorschoten. De toegangsprijs bedraagt € 25,00. Toegangskaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij de Daily Shop (Schoolstraat 13, Voorschoten) en via reserveren@musicultura.nl

Tags

Jan VayneMusiCulturaWassenaar Vocaliter
Gerelateerde artikelen
Back To Top