Skip to content

Word vrijwilliger! Week 33 2016

16 augustus 20162 minute read

Wassenaar – In de vakantieperiode zijn veel vaste vrijwilligers – een onmisbare schakel bij veel stichtingen, verenigingen en instellingen – tijdelijk niet beschikbaar. Hoe zit dat eigenlijk bij jouw sportclub, hobbyvereniging, of het verpleeghuis van je (groot)ouders? Meld je aan als vrijwilliger en ervaar hoe leuk het kan zijn en hoeveel voldoening het geeft. Of ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar waar je steeds zo’n 100 uitstaande vrijwilligersvacatures vindt voor Wassenaar en omgeving. Met elkaar houden we de kwaliteit van onze samenleving op peil en betaalbaar. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

Een greep uit het aanbod:
* Gemiva zorgt voor een uitdagende leer- en werkomgeving voor jongeren met een beperking. Welke geduldige persoon met groene vingers helpt mee om samen met deze jongeren de volkstuin in het centrum van Wassenaar te onderhouden (vacaturecode D 030)?
* Wil jij helpen een jonge vluchtelinge, met een verblijfsstatus en wonend in Wassenaar, Nederlands te leren spreken en schrijven (vacaturecode M 040)? 1 of 2 x per week.
* De Voedselbank voorziet elke donderdag 50 Wassenaarse minima van een voedselpakket. Wil jij de logistiek (communicatie en transport bulkpakketten vanuit het Haagse distributiecentrum en van Wassenaarse aanbieders) en het ompakken naar individuele pakketten in goede banen leiden als Coördinator Logistiek (vacaturecode M 041)? De dienstauto van de Vrijwilligerscentrale staat ter beschikking.
* Help gezinnen die het voor een zieke dierbare mogelijk willen maken om thuis in de eigen omgeving te sterven. Als vrijwilliger van de St. Terminale Zorg (vacaturecode A 039) ondersteun je de familie bij deze emotioneel zeer zware taak. In september start de nieuwe introductiecursus.
* Als medewerker chat en telefoon (vacaturecode H 044) van Sensoor bied je mensen die daar behoefte aan hebben anoniem “een luisterend oor” gedurende 4 dagdelen per maand. Je maakt vaak een wereld van verschil. De communicatietraining start 13 september.

Wil je ook het verschil maken in het leven van een ander? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2 en vraag naar deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk. Bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur (t/m 19 augustus alleen op dinsdag- en donderdagochtend). Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top