Ga naar hoofdinhoud

Scootmobieltocht nog niet volgeboekt

17 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Voor de scootmobieltocht die de Stichting Gehandicapten Wassenaar (SGW) op 24 augustus a.s. organiseert kan nog worden ingeschreven. Aan dit uitje kunnen maximaal 24 berijders van een scootmobiel deelnemen en er zijn nog 10 plaatsen vrij. Het vertrek is gepland om 13.30 vanaf het parkeerterrein bij SportPlaza/Sterrenbad aan de Generaal Winkelmanlaan. De tocht gaat naar de Amateurtuindersvereniging Eigen Arbeid aan de Zijdeweg 60.

Na ontvangst met een kopje koffie of thee met wat lekkers verzorgen vrijwilligers van de tuinders een rondleiding over het schitterende complex van deze vereniging. Na afloop daarvan is er nog even tijd voor een verfrissing (hopelijk op het terras) waarna de groep om ongeveer 16.00 uur weer richting Sterrenbad zal vertrekken.

Om het verkeer niet te veel te hinderen, zal het gezelschap niet als één geheel lint op pad gaan. Met een tussenpauze van 2 minuten, vertrekken groepjes van 4 of 5 scootmobielen met één begeleider die voorop fietst. Op enkele plaatsen van de route zal met behulp van een verkeersregelaar een weg worden overgestoken. In de technische begeleiding is voorzien in de vorm van een servicewagen van Welzorg, zodat er geen vrees voor pech of een lege accu behoeft te bestaan. In het begeleidingsteam zitten verder nog twee verpleegkundigen.

Wassenaarse scootmobielers kunnen zich als deelnemer voor de tocht aanmelden bij SGW bestuurslid Herman de Bruijn, Cornelis de Wittstraat 44, telefoon 06-42834751 of email hermanj.de.bruijn@gmail.com.

Voorwaarde is wel dat wordt beschikt over een scootmobiel die minimaal 13 km per uur kan rijden. Inschrijven kan ook door middel van het downloaden van het aanmeldingsformulier op de website www.sgwassenaar.nl.

Omdat er niet meer dan 24 scootmobielers mee kunnen met het uitje, zal de inschrijving worden gesloten zodra dit aantal aanmeldingen binnen is. Het bestuur van de SGW heeft de kosten voor dit uitje vastgesteld op € 5.

Tags

ScootmobieltochtSGWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top