Skip to content

Start YMCA clubseizoen 2016-2017

22 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Na het fantastisch verlopen zomerkamp gaat het YMCA Wassenaar vanaf dinsdag 23 augustus weer beginnen met zijn clubactiviteiten. De leidingploeg heeft er veel zin in om er een geweldig jaar van te maken.

Dinsdag 23 en woensdag 24 augustus starten de twee knutselclubs. Hier kunnen de meiden al hun creativiteit kwijt in het maken van hele mooie werkstukjes van allerlei soorten materiaal. Hout, stof, glas, klei, e.d. Er wordt gewerkt aan groepswerkstukjes, maar ook zijn er avonden dat je zelf wat mag verzinnen. Natuurlijk houden ze de feestdagen in de gaten waar dan ook vele mooie werkstukjes worden gemaakt voor jezelf of anders voor familieleden, vrienden of vriendinnen.

Op donderdag 25 augustus start de houtbewerkingsclubs. Hier kan je leren omgaan met allerlei soorten gereedschap en het bewerken van hout. Voorbeelden van werkstukjes kan je halen uit het voorbeeldenboek. Hier staan o.a. ook vele Pokémons in, om in hout te kunnen maken. Natuurlijk kan je ook een leuk idee van thuis meenemen, om bij ons te gaan maken.

Daarnaast staat voor zondag 18 september de kampreünie in de planning en gaan ze natuurlijk sinterklaas en de kerst uitgebreid vieren. Vindt je het leuk om met het YMCA mee te knutselen of hout te bewerken, kom een keer langs voor een eerste kennismaking.

Het YMCA is al sinds 1857 actief voor de Wassenaarse jeugd en is hiermee de oudste jeugdorganisatie in Nederland. Om zo oud te kunnen worden is het belangrijk om met de tijd mee te gaan en zijn dan ook nog steeds springlevend zijn !! Voor meer informatie zie de website www.ymcawassenaar.nl of anders bel even 070-5140690.

Tags

ActiviteitenWassenaarYMCA
Gerelateerde artikelen
Back To Top