q Duwers gezocht! - Wassenaarders.nl Skip to content

Duwers gezocht!

28 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Voor Wassenaarse Rolstoeldriedaagse op 6, 7 ,8 september. Nog een klein weekje en dan gaat voor de vijfde keer de Wassenaarse rolstoeldriedaagse van start. Meer dan honderd mensen , hebben zich opgegeven om deel te nemen. We zijn nog op zoek naar een aantal “duwers”.

UIT-BUREAU Wassenaar (onderdeel van SWZ) organiseert deze Wassenaarse rolsoeldriedaagse. Op dinsdag 6 september zal wethouder Bert Doorn in SWZ Ontmoetingspunt Willibrord aan de Poortlaan 20, om 15.00 uur de feestelijke ‘aftrap’ geven. Voorzitter Hans Weg kamp van de cliëntenraad van SWZ , zal dit tegelijkertijd in SWZ Ontmoetingspunt Sophieke doen. Vanaf deze locaties loopt men dan naar de Nutsschool in Wassenaar ,alwaar limonade en koek gedeeld zal worden door de leerlingen. Onder toeziend oog van Burgemeester en wethouders zullen de kinderen en ouderen met elkaar bewegen op muziek. Kortom een feestje op het schoolplein. Na deze onderbreking loopt men via een andere route weer terug naar de locatie waar men vandaan kwam en aldaar kan men genieten van live muziek van accordeon duo de Cedi’s (Sophieke) of plaatselijke zanger Carel Caminada (Willibrord) . Op woensdag 7 september gaat de route, na de warming up, via de Langstraat naar de andere locatie. Aldaar wordt gepauzeerd met een drankje en een kibbeling van de plaatselijke visboer . Muzikanten Connie en Kees en zanger Chris Bredero doen hun uiterste best om er een feestje van te maken. De laatste dag trekt de stoet naar Duinrell. Na de ontvangst en de foto met Rick de Kikker, kan men vrij over het terrein lopen en een kopje koffie nuttigen. Bij terugkomst wordt men (uiteraard) feestelijk onthaald met een bloemetje van een plaatselijke bloemist en ontvangt men een medaille. Het driedaagse feest wordt op beide locaties afgesloten met een feestelijke barbecue en muziek van Les Autres en HuubWellner.

Ook zin gekregen om mee te doen? Wilt u ouderen en/of jongeren met een beperking de kans bieden dit feest mee te maken? U doet hen (en uzelf ) een enorm plezier door u op te geven. Het kan voor 1 of meerdere dagen. Op 6, 7 en 8 september tussen 14.30 en 17.00 uur. En als u 3 dagen mee loopt , kunt u gratis deelnemen aan de barbecue.

Opgeven kan via info@uitbureauwassenaar.nl of via 0705123202 bij Phebe Duivenvoorden

Tags

RolstoeldriedaagseSWZWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top