Skip to content

Jaarlijkse Crazy Cricket Day op Groen-Geel groot succes!

30 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag vond de traditionele Crazy Cricket Day op Groen-Geel plaats: een dag die jaarlijks wordt georganiseerd voor en door de cricketleden van Groen-Geel om hun hockeyende en golfende clubgenoten én overige andere geïnteresseerden te laten kennismaken met de ‘King of Sports’! Deze dag heeft al menig nieuw cricketlid opgeleverd voor zowel het dames- als herenteam van Groen-Geel.

Het weer was werkelijk prachtig en zéér ‘des crickets’: zo’n 40 enthousiastelingen startten om 9:30 uur op de velden in Wassenaar met een heuse theorieles. Hierna volgde een clinic onder leiding van bepaald-niet-de-minste cricket-cracks: Marc Nota, Annemijn Thomson en Roos Sillevis.

Na deze clinics was het tijd voor een overheerlijke cricketlunch, waarbij de gasten onmiddellijk duidelijk werd dat dit geen onbelangrijk onderdeel is op zo’n dag.
Na de lunch werd de gelegenheid geboden om de in de ochtend aangeleerde skills in de praktijk te brengen: er werden diverse wedstrijdjes gespeeld.

Onder de nieuwe deelnemers is behoorlijk wat talent gespot en het enthousiasme onder alle deelnemers was groot. Het was een stralende dag (met dank aan organisator Marloes!) en onder een strakblauwe hemel werd aan het einde van de dag nog genoten van een bbq: de nieuwe deelnemers hebben een zéér goeie indruk gekregen van een gemiddelde cricketdag!

Tags

Crazy Cricket DayGroen-GeelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top