Skip to content

Kleutersport bij Snel&Lenig

30 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Kleutersport bij Snel&Lenig is voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar oud. Tijdens de lessen worden veel afwisselende sporten gedaan. Er wordt gymnastiek en turnen beoefend, maar ook wordt er vaak gevoetbald, gehockeyd, gebadmintond en andere (bal)spellen gedaan. De lessen worden begonnen met een warming-up vaak in de vorm van een spel zoals de stopdans of het kleurenspel. Na de warming-up doen de kinderen verschillende toestellen waarbij ze nieuwe vaardigheden leren zoals het maken van een koprol op de lange mat of het gooien van een bal in de basketbalkorf. Alles om de motoriek te stimuleren.

Kleutersport vindt plaats op woensdagmiddag van 16.30 – 17.30 en op zaterdag ochtend van 9.00 – 12.00 afhankelijk van de leeftijd, het laatste uur op zaterdag is een Engels uur voor Engelstalig sprekende kinderen. De woensdag en zaterdag lessen zijn niet het zelfde, dit komt door de zalen en de verschillende materialen. De trainsters vinden het leuk om jonge kinderen te stimuleren om mee te doen aan sportactiviteiten en staan met veel plezier op de vloer. In de maand september kan iedereen gratis sporten bij Snel&Lenig. Wij hebben zin in het komende seizoen en hopen jullie ook!

Meer informatie vindt u op de site: www.snelenlenig.nl

On Wednesday afternoon and Saterday morning sport for the small ones are given, age 4 to 6 six years. The lessons on Saterday from 11 till 12 are given in English. In the month September you can try for free. Visit and try, it wil give your child a lot of fun. For more information look at our website or mail us: info@snelenlenig.nl.

Tags

KleutersportSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top