Skip to content

Kom honing proeven op de Puur Natuur Markt

30 augustus 201654 second read

Wassenaar – Zaterdag vindt vanaf 10.00 uur de maandelijkse Puur Natuur Markt plaats op de van Hogendorpstraat, Hartje Wassenaar. Verschillende imkers uit Wassenaar geven uitleg over de bijenstand, het oogsten van de honing, de locaties waar kasten staan en ‘hoe word ik imker’. Ontdek zelf de verschillende smaken op de ‘honingproeverij’ en doe mee aan de keuring welke honing zich de ‘lekkerste honing van Wassenaar 2016’ mag noemen.

Ook elders zal de oogst van de zomer te proeven zijn in ambachtelijk bereide jams, vers geoogste frambozen, aardbeien en bessen. Het Westlandse bedrijf Nieuw Tuinzigt zal er weer staan met haar bekroonde biologische blauwe en witte druiven. Er is mooie olijfolie, lekkere kaas van koeien die de hele zomer buiten in de wei mogen staan, knapperig vers brood, vlees uit onze regio, gedroogde worstjes om lekker uit het vuistje te snoepen, Engelse pies, thee en zelf gemaakte pesto. Kom zaterdag dus gezellig langs, maak een praatje aan de kraam met de producenten en strijk daarna neer op één van de vele terrasjes. Er is muziek, er is kunst en er is van alles te doen.

Tags

HoningPuur Natuur MarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top