Skip to content

Veelbelovende proeftraining Yakult Start to Run Wassenaar bij WZK Tri-Team

30 augustus 20162 minute read

Wassenaar – Zaterdag 27 augustus was het dan zover: Maar liefst 18 deelnemers maakten zich op voor de door hardloopvereniging WZK Tri-Team georganiseerde Yakult Start to Run proeftraining. Gemotiveerd door het prachtige weer, druppelde de clubruimte bij het Sterrenbad, waar koffie en thee klaarstond, gestaag vol.

Op het sportveld naast het Sterrenbad vond de proeftraining plaats, met om te beginnen speeddaten tijdens de warming-up om elkaar te leren kennen. Net als bij de voorgaande edities zijn er verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd, behalve Nederlands wordt er daarom ook in het Engels worden gesproken door de trainers van WZK Tri-Team.

In een kring werden er losmaakoefeningen uitgevoerd gevolgd door loopscholing om te werken aan een goede looptechniek. Met het warme weer was door de trainers duidelijk rekening gehouden, na de loopscholing was er tijd voor een drinkpauze voordat de kern van de training van start ging. De geslaagde proeftraining werd afgesloten met een cooling-down in de vorm van rekoefeningen.

Op zaterdag 3 september gaan we met de nieuwe Yakult Start to Run Wassenaar cursus starten. De trainers van Start to Run Wassenaar maken van jou in zeven weken een hardloper! Met deze door de Atletiekunie ondersteunde hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen.

En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.
Meer informatie vind je op www.yakultstarttorun.nl

Tags

Tri-TeamWassenaarYakult
Gerelateerde artikelen
Back To Top