Skip to content

Ervaringen eerste jaar Stichting Leergeld en voorzitterswissel bij SKW

31 augustus 201643 second read

Wassenaar – Mw. Ingrid Römer, coördinator van de Stichting Leergeld, gaat op maandag 5 september op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) in op de ervaringen in het eerste jaar van de Stichting Leergeld Wassenaar. Deze Stichting wil kinderen in Wassenaar laten meedoen, die een reëel risico lopen op diverse vormen van sociale uitsluiting, omdat zij om financiële redenen niet of onvoldoende kunnen deelnemen aan activiteiten op school of elders in het sociaal-maatschappelijk leven.

Verder zal in deze bijeenkomst Hans Hupkes het voorzitterschap overnemen van Pim van de Locht. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belanghebbenden en belangstellenden zijn op 5 september van harte welkom.

Tags

SKWStichting LeergeldWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top