Skip to content

De Nationale sportweek!

1 september 20162 minute read

Wassenaar – De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Tijdens de Nationale Sportweek zetten veel verenigen en clubs hun deuren open. Het sportseizoen gaat weer beginnen. In heel Nederland wordt de start gevierd van het nieuwe seizoen.

In heel Nederland zijn sportclinics, – toernooien en – demonstraties. De Nationale Sportweek wordt ook in Wassenaar gevierd. De opening start op zaterdag 17 september met een groot Matrial Arts event in de gymzaal van het Adelbert College. Voor de opening oftewel de kick-off van de Sportweek zal er een mysterie guest aanwezig zijn!! Er is een ochtend en een middagprogramma waar kinderen van alle leeftijden aan mee kunnen doen. De Martial Arts sporten worden vertegenwoordigd door: Snel en Lenig, Kickboxing Fearless, Junansei, W Boxing en Extreme Fit. Het programma is zichtbaar op de website van www.talentumwassenaar.nl Het event is gratis en er is geen inschrijving nodig. Dé dag dus om eens kennis te maken met de Martial Arts sporten binnen Wassenaar! Na deze opening worden sporttrainingen opengesteld om kinderen kennis te laten maken met de verschillende sporten. Let op dit is alleen toegankelijk voor de kinderen van de basisschool. Het rooster wanneer wat te doen is staat wederom op www.talentumwassenaar.nl

De verenigen die tot nu toe hieraan meedoen zijn; Hv Olympia ’72, DansSwing, BC Wassenaar, Snel en Lenig, Koryo, Kickboxing Fearless, Junansei, W boxing en Xtreme Fit. Wellicht komen er nog meer verenigingen bij. Talentum zal zorgen voor een geüpdatet schema op hun website.
Voor meer informatie kijk op www.talentumwassenaar.nl

Tags

SportweekTalentumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top