q Tri-Teamers trainen in Nootdorp met nog 50 dagen voor de Marathon van Amsterdam 2016! - Wassenaarders.nl Skip to content

Tri-Teamers trainen in Nootdorp met nog 50 dagen voor de Marathon van Amsterdam 2016!

5 september 201637 second read

Wassenaar – Een aantal leden van het WZK Tri-Team trainen al maanden onder deskundige leiding van Tineke de Groot voor de halve en hele marathon van Amsterdam op 16 oktober.
Op dinsdag en donderdag wordt er specifiek en op tempo getraind; op zaterdag en zondag twee op elkaar aangepaste trainingen in de vorm van een kortere, snellere training en een lange, rustige duurloop.

Afgelopen zondag 28 augustus reden we met nog precies 50 dagen voor de boeg naar Nootdorp, waar de leden voor de halve Marathon 18 kilometer en de leden voor de hele Marathon 25 kilometer door een prachtig uitgezet parcours (dank je Willem H.) rond de mooie natuur van de Dobbeplas liepen. Iedereen begint in de juiste vorm te raken en de trainingen beginnen hun vruchten af te werpen!

Tags

Tri-TeamWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top