Skip to content

Bloemcampschool jarig!

6 september 20162 minute read

Wassenaar – Dit jaar is het 85 jaar geleden dat de Bloemcampschool haar deuren opende. Op zaterdag 8 oktober start de feestweek voor huidige en oud-leerlingen, (oud) leerkrachten en (oud) bestuurders. Een reünisten borrel, een lustrum feest en een kinderfeest luisteren deze 85e verjaardag op.

Op zaterdag 8 oktober om 15.00 uur start de reünistenborrel op de Bloemcamplaan voor de aangemelde reünisten. Burgemeester Hoekema komt om 15.30 uur de school feliciteren. Er is alle tijd en ruimte om oude klasgenoten te ontmoeten, een rondleiding te doen doorheen de school en over het vernieuwde schoolplein, en te zien hoe er tegenwoordig les wordt gegeven op de smartboards en de ipads. ‘s Avonds is er een spetterend lustrumfeest voor ouders, leerkrachten en reünisten met de bekende Wassenaarse rock coverband “Grind” en DJ Nijkie.

Voor de leerlingen zijn er de hele week lustrumactiviteiten op school met o.a. toneel en voorlezen door bekende kinderboeken schrijvers. Wel zo leuk, omdat het dan tevens Kinderboekenweek is. Op donderdag 13 oktober sluit de feestweek met een groots discofeest voor de huidige leerlingen.

Speciaal voor het lustrum is de website www.bcs85.nl ontworpen. Daar kunnen de reünisten zich aanmelden voor de borrel én is te zien wie zich al heeft aangemeld. Oude schoolfoto’s kunnen worden ingestuurd en worden gedeeld op de site. Ook zijn mooie lustrumartikelen, zoals speciale lustrumkleding en -wijn te koop via de webshop op www.bcs85.nl. Uiteraard is er een Facebookpagina: facebook.com/bloemcampschool-Lustrum-2016.

Bent u oud-Bloemcamper, meld u dan aan voor de borrel! Kent u Bloemcampers, breng ze op de hoogte van de reünisten borrel!

Tags

BloemcampschoolReünieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top