q Scheidsrechter mishandeld na voetbalwedstrijd - Wassenaarders.nl Skip to content

Scheidsrechter mishandeld na voetbalwedstrijd

20 september 201635 second read

Wassenaar – Na een voetbalwedstrijd op een terrein aan de Buurtweg mishandelden twee mannen op zondag 18 september om 15.30 uur een 37-jarige scheidsrechter.

Vlak voor het einde van de voetbalwedstrijd gaf de scheidsrechter een rode kaart aan een speler van de uitspelende partij. Na de wedstrijd mishandelden de mannen de scheidsrechter. Agenten die een onderzoek instelden, hielden op het terrein twee verdachten, een 29-jarige man en een 18-jarige uit Den Haag, aan. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Getuigen
Hebt u iets gezien van dit incident, heeft u iets anders te melden over dit voorval of bent u in bezit van film of fotomateriaal, neem dan contact op met de politie Wassenaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Tags

MishandelingPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top