Skip to content

Vredesweek 2016: Oecumenische dienst op vrijdagavond 23 september

20 september 201655 second read

Wassenaar – Van 17 tot en met 25 september is het weer Vredesweek in Nederland: een landelijke actieweek voor vrede. We vragen mensen ons te helpen een nieuw woord voor vrede te bedenken. Dat is namelijk nog steeds nodig. Niet alleen ver weg, maar ook in onze eigen buurt is het gebrek aan verbinding voelbaar. De Vredesweek is daarom hét moment om samen in actie te komen voor vrede, dichtbij en verder weg. Het landelijke thema is voor 2016: “Vrede Verbindt”

Daartoe wordt in Wassenaar op vrijdagavond 23 september ter gelegenheid van de Vredesweek een Vredesdienst in de Messiaskerk aan de Zijllaan gehouden.

Aanvang 19.00 uur.

Thema van deze dienst: “Vrede Verbindt”.

Ds. Marthe de Vries (Vrijzinnigen NPB Wassenaar), pastoraal werker Dirk Gudde (parochie H. Augustinus), tevens voorzitter van de Raad van Kerken in Nederland, de heer Bert Boonstra (Messiaskerk) van de Messiaskerk en mevrouw Jopie Bregten (St. Jozefparochiekern) zullen voorgaan in deze Vredesdienst.
De Magnificat Cantorij van de St. Jozefkerk zal deze viering muzikaal ondersteunen.
Voor dit uur van rust en bezinning wordt u van harte uitgenodigd met ons te bidden voor Vrede en Gerechtigheid in onze wereld.

Tags

OecumenischeVredesweekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top