Skip to content

Vrijwilligers halen €1843.17 op voor onderzoek naar spierziekten

21 september 20162 minute read

Wassenaar – Een 20 tal Wassenaarse vrijwilligers, jong en oud, collecteerden van 11 tot en met 17 september in extreem warm weer voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Mede met de fantastische hulp van Teddie, Thijmen, Noa, Feline, Charlotte en Marelie hebben zij met elkaar een prachtige opbrengst van € 1843,17 opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. Alle gevers hartelijk dank. “De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar. De collectanten en donateurs maken mogelijk dat het fonds in het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren”, aldus Joanna van Drongelen, hoofd collecte- & vrijwilligersorganisatie Prinses Beatrix Spierfonds.

Collectant gemist?
Hebt u door het mooie weer collectant gemist, maar wilt u toch nog een bijdrage overmaken?
Dat kan via giro 969 of sms SPIER naar 4333 (eenmalig €1,50).

Prinses Beatrix Spierfonds
Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.000 mensen. Het doel is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen door middel van wetenschappelijk onderzoek. De organisatie financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Dit is mogelijk dankzij donaties en de inzet van vrijwilligers.

Voor informatie, INSPIERATIE voor de jaarlijkse collecte van 2017 kunt u contact opnemen me collecteorganisator Hanneke Pronk van den Berg.
Via pronkenberg@tele2.nl of 0705114703, www.prinsesbeatrixspierfonds.nl

Tags

CollectePrinses Beatrix SpierfondsWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top