Winst voor het Wassenaars Bedrijfshockey Team

21 september 20162 minute read

Wassenaar – Het nieuwe Wassenaars Bedrijfshockey Team (WBT) heeft zijn eerste wedstrijd in de bedrijfshockey competitie regio Den Haag met winst afgesloten. Maandag 19 september speelde WBT tegen Besix/Jacobs op de HGC. Na 70 minuten constante druk in de cirkel van de tegenstander was het raak in de laatste minuut, 1-0. Dit was direct de definitieve uitslag van de wedstrijd. Met tegenstanders zoals de Shell, Siebold, Siemens, Aegon, Telfort en een aantal ministeries wordt het wederom weer en mooi jaar waarin onze doelstelling is om in de top 3 te eindigen.

Het WBT voorheen Merit Capital Team, is voor en door Wassenaarse hockeyers opgericht. Elke speler speelt of heeft gespeeld op de hockeyclub de Kieviten. Het is echt een vriendenteam
en dat is te merken op het veld en zeker in de 3de helft. Het team bestaat uit 22 man maar er is nog ruimte voor extra spelers. Voor info bedrijfshockey@emaildodo.com.
Er zijn nu 4 sponsoren tw Vintges Vastgoed Advies, B2B Insurance Consultancy, Merit Capital en Screenhouse. Met deze nieuwe sponsoren was het ook tijd voor een nieuw tenue.

3 Oktober spelen we onze 2de pot tegen Min. van Economische Zaken, met in gedachte de resultaten uit het verleden, moeten we ze kunnen pakken.