Ga naar hoofdinhoud

Herfstconcert in kasteel Duivenvoorde

23 september 20162 minute read

Wassenaar – Beleef het ideale Herfstconcert op zaterdagavond 29 oktober in Kasteel Duivenvoorde met een klassiek concert vertolkt door Trio 258. bestaande uit pianiste Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en Leonard Besseling, cellist. Uitgestrekte polders, authentieke molens, historische grachtenpanden, brede stranden, mooie kastelen, culinaire streekgerechten of bruisende winkelsteden. In Nederland vindt u het allemaal, maar maak het compleet met een romantisch concert in de Herfst in Kasteel Duivenvoorde. De sleutel van heerlijk leven is om dingen te doen die u LEUK vindt: dat doen waar u energie van krijgt, in een omgeving die u voedt en u omringen met muziek bij wie u zich helemaal thuis kunt voelen. En vooral: genieten van het romantisch concert rondom de bekende componisten Mozart, Tjaikovsky en Rachmaninoff. Het Trio brengt u in romantische sferen. Alledrie musici getuigen van een natuurlijke muzikaliteit die zich dankzij een surplus aan techniek vrij kan ontplooien. Kortom hun concert is een feest van herkenning.

Reserveren bij de Toonzetter:
0625358951
Zie ook www.toonzetter.nl of www.kasteelduivenvoorde.nl

Voorverkoopadressen
Daily Shop, Schoolstraat 13, 2251 BE Voorschoten 071-562 24 01
Boekhandel de Kler, Langstaat 148, 2242 JZ Wassenaar tel 070-517 02 75 of Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam
Chouette, Damlaan 9, 2265 AL Leidschendam tel 070 3200141

Kasteel Duivenvoorde,
adres: Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

Entree: 25,00 euro incl. pauzedrankje, vrije garderobe, vrij parkeren op het nieuwe parkeerterrein bij het kasteel

Aanvang: 20:00 uur

Tags

De ToonzetterDuivenvoordeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top