Skip to content

Internationale raskatten tentoonstelling op 9 oktober 2016

4 oktober 20162 minute read

Wassenaar – Op zondag 9 oktober organiseert de NRKV een Internationale raskatten tentoonstelling. U zult hier alle bekende en minder bekende rassen aantreffen. Zoals altijd besteden we extra aandacht aan twee rassen, daarom hebben we weer een leuke special georganiseerd. Deze keer is het de beurt aan ‘de Maine Coon en de Sphynx’. Op de meeste tentoonstellingen komen maar enkele of geen Sphynxen. Zondag zult u er meerdere kunnen zien. Het zijn naaktkatten met een fantastisch karakter. In de catalogus staat het ras beschreven net als van de Maine Coon met veel prachtige foto’s.

Veel katten van dit ras zullen te bewonderen zijn op deze dag; ze zijn fantastisch om te zien, het zijn ook hele leuke en aanhankelijke katten, zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Uiteraard zullen er nog veel meer rassen vertegenwoordigd zijn, zoals de Brits Korthaar, Brits langhaar de Noorse Boskat, heel veel schitterende, Siamezen en Perzen, en nog veel meer rassen. Zij worden gekeurd door Internationale keurmeesters korps en strijden om de titel Best Over All, de beste kat van de show. Deze keuringen zijn openbaar en dus goed te volgen.

Op de Kattenshow staan diverse stands waar alles voor en met betrekking tot katten te vinden is, zoals: kattenmeubels, krabpalen, borstels, eetbakjes, kussentjes voor de kat en nog veel meer.

Voor bezoekers is de Kattenshow geopend op a.s. zondag 9 oktober van 9.30 uur tot 17.30 uur. Toegangsprijs: volwassenen € 5,00, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 4,00. NRKV-Showcatalogus waarin een prachtig artikel met heel veel foto’s over de Sphynx en de Maine Coon voor € 5,00.

Kortom waar kunt u die dag beter zijn dan bij de N.R.K.V in de Schulpwei te Wassenaar.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hans Nolting, penningmeester / show coordinator tel.: 0620009106 E-mail: penningmeester@nrkv.info of Cathrienke Brandt tel. 0622515587 email: voorzitter@nrkv.info

INTERNATIONALE RASKATTEN TENTOONSTELLING
Datum: zondag 9 oktober 2016
Locatie: “de Schulpwei”
Dr. Mansveltkade 1, 2242 PA Wassenaar

Tags

NRKVRaskattenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top