Skip to content

Open Huis Van Ommerenpark op 5 november 2016

25 oktober 201655 second read

Wassenaar – Het Van Ommerenpark hoort inmiddels net zo bij Wassenaar als de voormalige Menkenfabriek. Daar heeft de lustrumviering met de Menken-tentoonstelling in 2015 natuurlijk wel een steentje aan bijgedragen. Als serviceresidentie biedt het al ruim 11 jaar een prachtige en veilige woonomgeving met comfortabele, ruime appartementen inclusief een parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Een overstap maken van een groot huis met tuin waar men jarenlang gewoond heeft naar een comfortabel appartement is niet makkelijk. Toch geven veel van onze huidige bewoners aan dat zij blij zijn dat zij deze stap op tijd hebben genomen, in een periode waarin zij nog voldoende vitaal waren. (En vaak ook nog samen…). Tijdens ons Open Huis op zaterdag 5 november aanstaande kunt u zelf zien wat wonen in het Van Ommerenpark betekent. Een veilige en sfeervolle woonomgeving met diverse faciliteiten en activiteiten, van à la carte-restaurant tot putting green, waarbij alleen uzelf bepaalt of u er al dan niet gebruik van wenst te maken. U bent van harte welkom op zaterdag 5 november aanstaande tussen 10.00 en 14.00 uur in het Van Ommerenpark voor een heerlijk kopje koffie en een vrijblijvende bezichtiging van onze residentie.

Tags

Open HuisVan OmmerenparkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top