Skip to content

Spiritueel café in het Kruispunt te Voorschoten

17 november 201637 second read

Wassenaar – Op zondag 20 november aanstaande is Jakob van Wielink te gast. Jakob is een internationaal leiderschapsexpert en verliesdeskundige. In zijn rol van verliesdeskundige zal Jakob in het spiritueel café spreken. Leven is óók verlies lijden. Die vaststelling is even nuchter als uitdagend. In ons leven van wieg tot graf komen we zo veel soorten verlies tegen. Het laatste kind uit huis, de baan die verloren ging, een echtscheiding, het overlijden van een partner, een droom verloren, de relatie met een ouder die niet warm was, de gezondheid die beperkingen met zich meebracht. Hoe integreren we de verliezen die op ons pad komen in het verhaal van ons leven dat verder gaat? U bent van harte welkom vanaf 19:30u, start lezing om 20:00u. Toegang is gratis.

Tags

Jakob van WielinkSpiritueel caféVoorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top