Skip to content

Team 5 BC Wassenaar wint met 6-2!

21 november 20162 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend speelden vier van de vijf teams van Badmintonclub Wassenaar competitie. Team 1 trad aan tegen de koploper en verloor 7 van de 8 partijen. Het tweede team verliest met 2-6. Het derde team speelde zaterdag geen wedstrijd. Team 4 sleept een 5-3 winst binnen!

Team vijf speelt tegen ABC Swindregt uit Zwijndrecht. De dames- en herendubbel worden gelijk gespeeld. Zowel de heren Romeo Talakua en Peter Akerboom en de dames Sanne Losekoot en Desirée van der Wolf wonnen deze partij in twee sets, wat de eerste twee punten zijn voor het team deze dag. Jim Stegeman speelde als eerste heer de eerste herensingle. Het was een spannende wedstrijd waarbij hij beide sets wist te winnen met 22-20 en 21-18 en er geen derde set hoefde te volgen. Sanne verloor haar eerste set van haar single. De tweede set verliep soepel en zij weet deze met maar liefst 21-12 te winnen. De tegenstandster liet Sanne niet makkelijk winnen maar het lukte wel en Sanne won in drie sets! Ondertussen speelden Romeo en Desirée ook beide hun single. Romeo had aan twee sets genoeg om er weer een punt bij te halen voor het team. Voor Desirée de eerste driesetter. De eerste set werd redelijk gemakkelijk gewonnen maar helaas ging dit niet zo makkelijk bij de tweede. De derde set was erg spannend en werd uiteindelijk nipt verloren met 18-21. De laatste twee mixpartijen werden ook gelijktijdig gespeeld. Peter en Sanne verloren helaas hun mix met twee keer 19-21. Het scheelde niet veel of voor deze partij had een beslissende derde set gespeeld moeten worden. Jim en Desirée maakten er een driesetter van en wonnen met 21-16, 17-21 en 21-10. Een welverdiende en mooie eindstand van 6-2 voor dit team. De tussenstanden van alle teams zijn terug te vinden op www.bcwassenaar.nl. De volgende thuiswedstrijden starten op zaterdag 10 december om 12.00 uur, tot dan!

Tags

BadmintonCompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top