Skip to content

Uitslaande brand aan de Haven

24 november 201642 second read

Wassenaar – Gisteravond heeft een uitslaande brand aan de Haven gezorgd voor een grote verwoesting aan de zolderverdieping van een woonhuis. Twee naastgelegen restaurants werden uit voorzorg ontruimd.

Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand en werd direct opgeschaald naar ‘middelbrand’. De brandweer Wassenaar kreeg assistentie van korpsen uit Den Haag/Archipel, Leidschendam-Voorburg, Scheveningen en Pijnacker-Nootdorp. Bij de brand is 1 persoon in de ambulance nagekeken vanwege rookinhalatie. De schade aan het woonhuis is aanzienlijk en de bewoners zullen ondersteund worden door stichting “Salvage”. Stichting Salvage helpt gedupeerden met aandacht, actie en advies. Ze zijn er binnen een uur, na oproep van de brandweer. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan ze klaar om iedereen die getroffen is door brand verder te helpen. Ze doen dat namens alle brandverzekeraars in Nederland.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Tags

BrandSalvageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top