Skip to content

Portretten van bekende Wassenaarders

7 december 201644 second read

Wassenaar – Na een succesvolle expositie van portretten van bekende Leidenaren vorig jaar in Leiden, geschilderd door cursisten van Cora Beijersbergen, is het nu de beurt aan bekende Wassenaarders. De expositie Bekende Wassenaarders is vanaf 1 december te bezichtigen in de Warenar.

De geportretteerden voor deze serie zijn: Burgemeester Hoekema, Graaf H. Zuylen van Nijevelt, de heer Nout Wellink, Lydia Wagner en de heer Roël Karamat-Ali. Al deze prominenten hebben live geposeerd tijdens lessen portret- en modelschilderen in Voorschoten. Alle cursisten (9 in totaal) hebben een portret geschilderd, in totaal zijn er ruim 40 schilderijen te bewonderen!

De expositie is te bekijken van 1 t/m 31 december tijdens openingsuren van de Warenar.
Donderdag 8 december om 17.30u wordt de tentoonstelling door Burgemeester Hoekema officieel geopend.

Adres en openingstijden: De Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar
Maandag van 9.00-14.00 uur, dinsdagavond vanaf 19.00 uur, woensdag van 9.00-14.00 uur. Verder voorafgaand aan de voorstellingen, mits u bezoeker bent.

Tags

PortrettenWassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top