woensdag 08 juli 2020

E Events

Het Adelbert nodigt u uit!

Wassenaar - Op zaterdag 23 januari opent het Adelbert College met veel plezier zijn deuren voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders. U bent van harte welkom van 10.00 tot 13.00 uur. Het Adelbert College is een dynamische en goed georganiseerde school met kwalitatief goed en veelzijdig onderwijs. De prettige sfeer vormt een stabiele basis voor onze leerlingen.

Het Adelbert College heeft een breed onderwijsaanbod met keuze voor tabletklassen, verdieping door bijvoorbeeld IELTS (een internationaal erkend certificaat Engels), debatteren en internationale uitwisselingen, veel binnen- en buitenschoolse activiteiten op het gebied van sport en cultuur en een maatschappelijke focus. Wij willen onze leerlingen optimaal begeleiden op weg naar een diploma vmbo-t, havo, atheneum of gymnasium, dat een stevige basis vormt voor een succesvolle vervolgstudie. Dagelijks zetten wij ons in om onze leerlingen niet alleen kennis en vaardigheden bij te brengen, maar hen ook voor te bereiden op hun toekomstige rol in de maatschappij. Waardevolle Adelberttradities zijn de verkiezingen voor onze leerlingenvereniging LVA, onze jaarlijkse toneelproductie ACT en de Kerstviering.

Graag willen wij kinderen en ouders laten zien hoe we dit alles in de praktijk brengen. Op de Open Dag bruist het gebouw van de vele activiteiten. U kunt zich via twee routes laten rondleiden door leerlingen. U kunt ook via de gekleurde pijlen op de vloer zelf uw route kiezen. Een greep uit alle activiteiten, waarmee we tonen wie en wat wij zijn: sporten in onze sportzalen, muziek maken, beeldende vorming, proefjes natuur- en scheikunde en biologie, het brugklasplein met ALLE informatie over het eerste leerjaar, kennismaken met tabletonderwijs, minidebat houden, dramaworkshop, minilessen van veel vakken, meespeeltheater, een onderwijsplein met taaldorp Frans/Duits/Engels, informatie over IELTS (het diploma geeft toegang tot wereldwijd Engelstalig hoger onderwijs), kennis maken met de LVA en nog veel meer.

Wil je als groep 8’er hierna nog meer weten, dan ben je van harte welkom om een dag mee te lopen. Ook kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de Rocket science-workshop op woensdag 3 februari; een zeer spectaculaire kennismaking met de wondere wereld van natuur-en scheikunde.
Zie www.adelbert.nl; www.facebook.com/adelbertcollege; www.instagram.com/adelbertcollege; www.twitter.com/adelbertcollege

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief