zondag 26 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 3 2016

Wassenaar - Ben je op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding waarbij je ook nog eens iets voor mens, dier en/of natuur in de samenleving kunt betekenen? Pak een vrijwilligerstaak op. Zet je kennis en vaardigheden in voor een ander of leer nieuwe talenten ontwikkelen. Breng afwisseling in je leven en doe nieuwe sociale contacten op. Ervaar een nieuw gevoel van betrokkenheid. Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 openstaande vacatures in het Wassenaarse vrijwilligerswerk. Ga vrijblijvend langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

  • Bij Scouting Van Woesikgroep vinden jongeren vanaf 5 jaar een avontuurlijke en leerzame vrijetijdsbesteding in de natuur en op het water. Kom jij deze jeugdorganisatie versterken als Bestuurslid Onderhoud (vacaturecode B 086)? Of begeleid een van de leeftijdsgroepen (speltakken) als Staflid (vacaturecode 018).
  • Centralist/telefonist Dierenambulance Den Haag (vacaturecode D 023): 24 uur per dag kunnen gewonde of zieke dieren terecht bij deze hulporganisatie. Wie komt de medewerkers tijdens dag-, avond- en/of nachtdiensten versterken bij het tel. aannemen van de meldingen, adviseren van hulpvragers, instrueren van de ambulancechauffeurs, administreren en het verzorgen van binnengekomen gewonde dieren?
  • Fondsenwerver Dierenhospitaal (vacaturecode G 055) De Dierenambulance heeft dringend behoefte aan een ruimere accommodatie voor haar Dierenhospitaal. Help jij de hiervoor gemaakte nieuwbouwplannen realiseren door de nodige fondsen te werven bij verschillende doelgroepen?
  • Begeleider watersportvakanties (vacaturecode K 010). Maak een onvergetelijke vakantie mogelijk voor mensen met een beperking door hen te begeleiden tijdens de bijzondere watersportvakanties van Sailwise. De begeleiding betreft de deelname aan speciale zeil- en/of kanotochten en ook (persoonlijke) verzorging en huishoudelijke taken.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

NLdoet 2016
Op vrijdag 11 en/of zaterdag 12 maart 2016 kun je weer volop als vrijwilliger aan de slag tijdens de grootste landelijke vrijwilligersactie in Nederland! Kijk op www.nldoet.nl voor een overzicht van klussen en zet je in de actieperiode een dag(deel) in bij een vrijwilligersorganisatie of een vrijwilligersklus bij jou in de buurt of elders in het land. Schrijf je in via de website.