maandag 27 mei 2019

E Events

Een avond ontspannen voor de mantelzorger

Wassenaar - Woensdag 10 februari bent u van 19.00 -21.00 uur welkom voor een verwenmoment. In het UVV lokaal en in de Rode Kruis zaal kunt u een workshop volgen, u laten masseren, u ontvangt informatie voor uw gezondheid en meer. Deze avond wordt verzorgd door Florence en haar partners.

Net als alle andere avonden wordt u welkom geheten door onze gastvrouw Ans Bekooij en ontvangt u een heerlijk kopje/koffie of thee met een versnapering. U kunt zich van te voren aanmelden bij Remke van Rooden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur op 070-511.22.26.

Het programma ziet er als volgt uit:
Workshop adem en ontspanningsoefeningen Rode Kruis Zaal
Proeven van maaltijden en informatie over gezonde voeding en catering UVV lokaal
Massage van de voeten UVV lokaal
Massage van de handen en lakken van nagels UVV lokaal
BMI meten en gezondheidsadvies UVV lokaal
Haren verzorgen Rode Kruis Zaal
Informatietafel van Florence UVV lokaal

U kiest zelf welk verwenmoment het beste bij u past of u neemt deel aan alle verwenmomenten. En als u niet aan alle heerlijkheden toe komt dan kunt u altijd op donderdagmiddag 3 maart weer terugkomen. Uiteraard krijgen de mantelzorgers die dan nog niet van een verwenmoment hebben kunnen genieten voorrang.

Mij rest u nog een heerlijke verwenavond te wensen.

Remke van Rooden
sociaal werker SMOW

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief