woensdag 22 mei 2019

E Events

Kinderen van de Kievietschool schaatsen!

Wassenaar - Op de Kievietschool worden vaak educatieve excursies en uitstapjes gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld uitstapjes naar Schiphol, het Rijksmuseum en het Muiderslot. Maar er staan ook sportieve uitjes gepland. Vorige week zijn de kinderen van de groepen 7, 7/8 en 8 gaan schaatsen op de schaatsbaan in Leidsenhage.

Op vrijdagochtend waren de kinderen al erg gespannen, want ze wisten dat ze in de middag zouden gaan schaatsen. Rond half één vertrokken de kinderen en de leerkrachten richting de ijsbaan. Aangekomen bij de ijsbaan werd het ijs net helemaal glad en netjes gemaakt. De kinderen hadden dus een prachtige baan om al hun schaatskwaliteiten te showen aan de juffen en meesters. Als echte ijsprinsen- en prinsessen schaatsten de kinderen over de ijsbaan. Sommige kinderen hadden nog een beetje hulp nodig van pinguïns en zeehonden om flexibel over het ijs te bewegen, maar dit zal er heel vrolijk uit! Tussendoor kregen de kinderen nog een bekertje limonade. Om half drie moesten de kinderen van de ijsbaan af en reden we allemaal weer terug richting de school. Het was een erg gezellige middag! Meer informatie op www.kievietschool.nl of 070-5179252

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief