donderdag 06 mei 2021

E Events

Schrijfcafé voor Mantelzorgers/sters

Wassenaar - Menige mantelzorger/ster heeft menigmaal in de Wassenaarse Krant de uitnodiging kunnen lezen om deel te nemen aan het Schrijfcafé. Speciaal voor mantelzorgers/sters. Ja ik hoor het U al zeggen: “maar ik kan niet schrijven”. Ja dat zei ik ook tegen mijzelf, maar zo eens in de maand even iets anders dan al je zorgen, trok me toch ook wel aan. Schrijven over de dingen die je bezighouden is anders dan erover te praten met lotgenoten.

Dus toch de stoute schoenen aangetrokken. Schrijven! Inmiddels is mij wel duidelijk dat ik geen auteur zal worden, maar schrijven kan ik dus wel, zelfs een gedicht maken. Het gaat dus niet om de schrijfkunst, maar de kunst om op je eigen wijze iets aan het papier toe te durven vertrouwen en dat met de anderen te delen. Tenminste als je dat wilt. De afspraak is dat er niets naar buiten gaat, dat je niets tegen je zin in doet, dat hoe stuntelig ook, elke letter respect verdient en vooral en voor dat we elkaar vertrouwen. Onder de bezielende leiding van Caroline van Wilgen is het verrassend en verwonderend wat er uit je pen kan vloeien. Alle werkvormen zijn speciaal gericht om emoties, mooie en minder mooie momenten die jij als mantelzorger/ster beleeft op papier te zetten en geloof me, je pen gaat als vanzelf.
Kom en laat je verrassen.

Een deelneemster.

Donderdag 17 maart is het volgende schrijfcafé. Van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Het schrijven vindt plaats in het UVV lokaal aan de van Heeckerenstraat 2 (van Heeckerenhuis). Voor deze activiteit kunt u zich opgeven bij Remke van Rooden, sociaal werker SMOW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-511.06.48. Maar u kunt ook aanwippen als u in de buurt bent. U wordt van harte welkom geheten door Caroline van Wilgen, counselor en ervaringsdeskundige.