dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Badmintonclub Wassenaar organiseert New Age Toernooi 2016

Wassenaar - In het eerste weekend van maart organiseerde Badmintonclub Wassenaar het 17e badminton New Age Toernooi in Sporthal de Schulpwei. Voor het eerst georganiseerd in 1999 en na al die jaren nog steeds een weekend waar de club ieder jaar naar uitkijkt. Dit jaar de beurt aan ons om leden van badmintonverenigingen uit Voorhout, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk en Noordwijkerhout welkom te heten in de sporthal.

Maar liefst 164 deelnemers, verdeeld over 29 onderdelen hebben in drie dagen in totaal 355 wedstrijden gespeeld. Met 9 badmintonvelden tot de beschikking zijn deze 355 wedstrijden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Met zoveel deelnemers en wedstrijden zijn er een hoop prijswinnaars. Alle individuele uitslagen van het toernooi zijn op www.toernooi.nlterug te vinden. De winnende verenigingsbeker neemt Dynamo Sassem dit jaar mee terug naar Sassenheim. Een zeer geslaagd, gezellig en sportief toernooiweekend dat mede mogelijk gemaakt is door Sporthal de Schulpwei, Service Apotheek Langstraat Wassenaar, Service Apotheek de Meidoorn Voorschoten, John Konings Schilder- en behangwerken, Light Design, Domburg Sportprijzen en LJ Sport. Een gezonde versnapering voor alle sporters werd door Jumbo Mark Blaauw ter beschikking gesteld. Het seizoen van BCW is nog lang niet aan het einde. De jeugd- en onderlinge recreatiecompetitie zijn nog in volle gang, het Bedrijven(zorg)toernooi viert op 29 maart haar 25- jarig jubileum en op zaterdag 2 april zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen. Foto’s van het toernooi zijn te vinden op onze Facebookpagina www.facebook.com/bcwassenaaren meer informatie over ons op www.bcwassenaar.nl.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief