dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Badmintonclinic op de Kievietschool

Wassenaar - Vrijdag 18 maart heeft Badmintonclub Wassenaar weer een geslaagde clinic verzorgd. Dit keer de beurt aan de Kievietschool waar kinderen van 9 t/m 11 jaar les kregen van drie trainers.

In totaal drie groepen kregen een gevarieerd programma van les en spel voorgeschoteld. Na een spannende raketrace was het tijd voor de raketvaardigheid welke verrassend goed werd uitgevoerd. De drie volgende oefeningen waren niet makkelijk maar als er een prijs te verdienen valt ga je ervoor. Als afsluiter de ballonenrace die met veel enthousiasme beleefd werd door de kinderen. In estafettevorm moest er een parcours met racket en ballon worden afgelegd wat met veel plezier gedaan werd. Al met al weer een zeer geslaagde middag voor de Kievietschool en Badmintonclub Wassenaar.

Badmintonclub Wassenaar bedankt de Kievietschool en de trainers Jochem Donath, Scarlet van der Kwaak en Peter Akerboom.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief