dinsdag 26 oktober 2021

P Politiek

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 100 niet laden

10 jaar Wat Wassenaar Wil!

Wassenaar - Deze mijlpaal vieren we met het symposium “De Dienende Gemeente, voor ons en door ons” Het WWW-bestuur nodigt geïnteresseerde dorpsgenoten uit om het 10-jarig bestaan met hun mee te vieren op dinsdag 12 april as. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst in de raadzaal van de Paauw en om 20.00uur de aanvang. WWW organiseert in het kader van het Lustrum een mini-symposium: “De Gemeente: voor ons en door ons”.

Een paar jaar geleden kwam het boek uit, “De Dienende Gemeente”, geschreven door Gemma Post en Jan Blank, (uitgeverij Berenschot). Burgers, ondernemers en de gemeente zijn de belangrijkste stakeholders en staan als zodanig centraal in het boek. De schrijvers lichten op het symposium hun ideeën uit het boek toe in een algemeen praatje van ca 45 min, waarin zij ingaan op het verbeteren van gemeentelijke dienstverlening samen met burgers en ondernemingen.

Hoewel het boek al bijna net zo lang bestaat als WWW, blijft het een actueel verhaal met een rode draad: de Gemeente, “voor ons en door ons, samen op een hoger plan komen”. Recent was hierover bij NPO radio 1 ook een interessante uitzending. De kansen en valkuilen van burgerparticipatie. Wilt u er bij zijn? Graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over het programma op www.watwassenaarwil.nl

Bestuur Wat Wassenaar Wil