dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Clubkampioenschappen bij Badmintonclub Wassenaar

Wassenaar - Ook in seizoen 2015-2016 staan natuurlijk de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma van Badmintonclub Wassenaar. In totaal maar liefst 72 wedstrijden, verdeeld onder de jeugd en senioren tussen 9.00 in de morgen en half 6 in de middag. Marco van Leeuwen is dit jaar wederom de sterkste heer en wint zowel in de enkel, dubbel als de mix de 1e prijs. Manon Dompeling wint dit jaar de beker bij de jeugd en senioren bij de enkel. Zij mag haar jeugdbeker behouden na drie keer winst op rij.

Bij deze nogmaals felicitaties voor alle winnaars van het toernooi: Quentin Heliere, Sander van Velzen, Thomas Weinberg, Edward Wilson, Kylian Moy, Manon Dompeling, Robin de Zwart, Mandy de Zwart, Marco van Leeuwen, Mandy Akerboom, Remco de Rooij, Sanne Voogel, Scarlet van der Kwaak, Monique Hilgeman, Unni Ettungappady, Piet Ouwehand en Maarten Konings. Wie welke prijs in de wacht heeft gesleept en foto’s van deze gezellige en sportieve dag, kunt u vinden op www.bcwassenaar.nl.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief