vrijdag 17 september 2021

A Algemeen

Zet jouw Wassenaarse vrijwilliger in het zonnetje

Wassenaar - Ken je ook zo’n onvermoeibare Wassenaarse vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet voor jouw club, in jouw buurt, op school, in de zorg, de natuur, voor dieren, voor een goed doel, een evenement of waar dan ook? Hier is je kans je waardering voor deze onmisbare man of vrouw eens extra te laten blijken. Particulieren én organisaties kunnen weer iemand voordragen voor de Wassenaarse vrijwilligersprijzen 2016.

Er zijn twee verschillende prijzen: de prijs voor de ‘Wassenaarse vrijwilliger van het Jaar 2016’ en de ‘Make a Difference Award 2016’. De laatstgenoemde prijs is bestemd voor jonge vrijwilligers tot 25 jaar en jeugdcommissies. De voorwaarden om voor één van de prijzen in aanmerking te komen, vind je op de website van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW), die deze verkiezingen al vele jaren in opdracht van de gemeente organiseert: www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Daar vind je ook het aanmeldingsformulier waarmee de voordracht, met redenen omkleed, gedaan kan worden. Sluitingsdatum is 1 juli a.s., dus wacht niet langer en start met het in kaart brengen van de verrichtingen van jouw kandidaat en meld hem of haar aan voor deze waarderingsprijzen. Vrijwilligers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Voor evt. vragen kun je terecht bij VCW, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op weekdagen van 09.30-12 uur via telefoonnummer 070-511 31 33.

De onafhankelijke jury, die vorige week geïnstalleerd werd, bereidt zich inmiddels voor op de moeilijke taak om straks uit alle voordrachten een winnaar te kiezen voor beide prijzen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest dat in oktober georganiseerd wordt.