woensdag 12 mei 2021

S Sport

Giga winst voor S.V. Wassenaar

Wassenaar - Vanaf de eerste wedstrijd van het seizoen had sv Wassenaar een negatief doelgemiddelde. De één na laatste wedstrijd van het seizoen tegen UDO moest er voor zorgen dat dit weer in balans kwam. Door een 15-0 winst staat het team voor het eerst in de plus!

Het zaterdag team van UDO worstelt zich naar het einde. Iedere wedstrijd krijgt het elftal een flink verlies te verwerken. Maar afgelopen zaterdag tegen sv Wassenaar werd het zelfs een pak slaag. Het is lovenswaardig dat dit team toch weer iedere week haar sportieve plicht doet om aan de wedstrijd te beginnen, maar prettig kan dit toch niet zijn. Tegen een zeer jong team van sv Wassenaar (met de youngstars Ian Berk, Job van Boheemen en Koen van Schie) werd UDO vanaf minuut 1 onder druk gezet. Met de rust was het al 8-0. Toen de scheidsrechter voor het eindsignaal floot was het 15-0. Doelpuntenmakers: Mike van Hemert (4x), Nick Allmers (4x), Koen van Schie (3x), Hassan Rezai (2x), Rutger Ruigrok van de Werve (1x) en Dennis Hartveld (1x).

Het door Alarma33 gesponseerde sv Wassenaar aast nog op de 7de plaats, maar dan moet er as zaterdag worden gewonnen van kampioen LSVV’70. Daarnaast moet Oosterheem verliezen en Football Factory mag maximaal gelijk spelen. Een lastige klus, maar het zou een mooie afsluiting zijn van een zeer leerzaam jaar. Sv Wassenaar begon dit seizoen met allemaal nieuwe spelers. Heel veel jonge Wassenaarse spelers moesten tot één geheel worden gesmeed door de trainers Herman Kooijenga, Nico Buijs en Mo Sealiti. In grote lijnen is dat gelukt. Maar doordat veel spelers door hun studie afhaakten, waren de aanpassingen talrijk. Sv Wassenaar kijkt nu al weer naar volgend seizoen. Hopelijk zijn er een paar ervaren Wassenaarse spelers bereid om de jonge talenten van sv Wassenaar te ondersteunen, dan kan sv Wassenaar volgend seizoen hoge ogen gaan gooien.