vrijdag 30 juli 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 20 2016

Wassenaar - Evenementen, stichtingen, verenigingen, zorgorganisaties, dierenopvang, natuurbeheer, goede doelen, hulpdiensten zoals politie, brandweer en reddingsbrigade: allemaal onmisbare instanties die zorgen voor kwaliteit in onze samenleving. Zij zorgen voor net dat beetje extra dat het leven van ons allemaal mooier, zorgzamer, veiliger en leuker maakt. En zonder vrijwilligers wordt die kwaliteit onbetaalbaar. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 openstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* De St. Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar is er voor Wassenaarders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wil jij een dorpsgenoot – tijdelijk - ondersteunen bij het afhandelen van post, het bijhouden van financiële administratie en het invullen van formulieren.
* Bij de St. Dierenhulp zonder Grenzen zoekt men Gastgezinnen voor de tijdelijke opvang van honden uit het buitenland (vacaturecode D 020). Deze honden moeten vaak nog veel basisgedragingen leren. Ook kun je aan de slag als Buitendienstmedewerker (vacaturecode D 020, ), waarbij je controleert of de hond en zijn of haar gastgezin een goede match vormen. Of je biedt je aan als creatieve Fondsenwerver voor deze stichting (vacaturecode G 046) die ijvert voor een goede opvang voor honden en katten uit het buitenland.
* Of wat dacht je van vakantiebegeleiding in binnen- en buitenland voor zieken, ouderen, mensen met een beperking of jongeren? In de VCW vacaturebank vind je een keur aan mogelijkheden. Zo vraagt de St. Johanniter Nederland vakantiebegeleiders en verpleegkundigen (vacaturecode K 008), die gehandicapte ouderen enige tijd willen begeleiden tijdens vakanties in een aangepast vakantiehotel in Nederland.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bilbliotheek of het Gemeentehuis.

Doe je voordeel met de Vrijwilligerspas
Op vertoon van deze pas korting bij bijna 100 winkels en bedrijven in Wassenaar e.o. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor een overzicht van alle aanbiedingen en de wijze waarop je de pas kunt aanvragen via de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet.