dinsdag 21 mei 2019

S Sport

S.V. Wassenaar aspiranten

Wassenaar - Wij zijn 7 enthousiaste meiden en dit seizoen begonnen met trainen en het spel leren kennen. Elke zaterdag ochtend om 10.30 leren we gooien, vangen, slaan en alle regels en situaties die bij softbal horen. Het spel is leuk en we worden iedere week een stukje beter.

De training is leuk eigenlijk vinden we het jammer dat de tijd dan om is. Maar we zoeken nog een paar meiden die ons willen versterken, met 9 kunnen we een wedstrijd spelen of misschien wel een toernooi. Lijkt het je leuk en wil je met ons het softbal ontdekken, kom dan een keer naar de training zaterdagochtend om 10.30 op sportpark Kerkehout (s.v.Wassenaar). Op de foto ontbreekt Senna.

Groetjes de meiden aspiranten!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief