woensdag 12 mei 2021

S Sport

Veteranentoernooi S.V. Wassenaar groot succes!

Wassenaar - SV Wassenaar is weer in beweging. Dit jaar werd er weer een echt veteranentoernooi georganiseerd dat de naam van sponsor ROBA KOZIJN COMPLEET kreeg opgespeld. Ronald Bagney van ROBA KOZIJN COMPLEET werd enthousiast over de ideeën van organisator Glenn Verburg. En zo ontstond er een beweging waarbij heel veel vrijwilligers van SV Wassenaar werden betrokken.

De 20-jarige Wassenaarse Glenn Verburg besloot eind vorig jaar om zijn studie Sport en Bewegen af te ronden met de organisatie van een Veteranentoernooi. Een flinke uitdaging, omdat hij niet kon teruggrijpen op een recent plan. Het was inmiddels al 10 jaar geleden dat er voor het laatst een veteranentoernooi georganiseerd bij SV Wassenaar. Twaalf teams uit de regio schreven in op het toernooi. Bas van der Hulst had een mooie tent voor de ingang van het clubhuis geplaatst, Robin Ruijgrok van Life Track zorgde voor de geluidsinstallatie, de Wassenaarse sponsors Ricky’s Feest van Rick Remmerswaal, De Kuil van Walter Scherpenhuizen, Studiebegeleiding Wiskunde van Albert van Biezen, RoadVision Traffic van Ruud Ruigrok van de Werve en LJ Sport zorgden voor nieuwe wedstrijdballen, Graveerbedrijf Berkenfeld voor de bekers, Speedprint.nl voor de posters en flyers en Wessel Alles Onderhoud van Steef Wessel. Na afloop was er een barbecue met heerlijk vlees van Slager Traiteur Cees Laban en zorgde zanger Marvin Ramon voor de muziek.

En er werd ook fanatiek gevoetbald door de veteranen! Wel sportief, maar iedereen gaf zich voor 100%. In het oog sprong de enorm lange penaltyreeks tussen het team van Docos en dat van het team van Rooie Cor. Beide keepers lieten zien dat veteranen nog uitstekende reflexen kunnen hebben! Mooi was ook dat uiteindelijk de 66-jarige Nico Buijs in de finale de winnende goal maakte.

Schipluiden eindigde als 3de, op de tweede plaats de Barney Boys en eerste werden de Wassenaar Warriors. Zij kregen alle drie een prachtige beker, maar even zo mooi was dat Financieel Administratie- en Belastingadvieskantoor Dick Verboon en de organisatie twee nieuwe wedstrijdballen ter beschikking stelden als Fair Play prijs. Die gingen naar Woubrugge en Wateringse Veld!

Het mooie van dit alles is dat je ziet wat het resultaat is als een 20-jarige student, een aantal Wassenaarse sponsoren, veteranen en vrijwilligers de handen ineen slaan: Een enorm gezellig veteranentoernooi.