dinsdag 09 augustus 2022

S Sport

Blauw-Zwart Veteranentoernooi op 4 juni 2016

Wassenaar - Zaterdag 4 juni is het dan weer zover , de 2e editie van het grootse blauw zwart veteranentoernooi. 30 teams met spelers van 35 jaar en ouder zullen allemaal weer even voelen als 20 jaar terug in de tijd. Vrijdagavond zullen alle voetbaltasjes weer gepakt staan , en de vaders van nu zullen als kleine jongens weer met voetbalvlinders in de buik vroeg het bedje opzoeken , om zaterdag om een uurtje of 10 weer hun oude maatjes te treffen , en waarschijnlijk zullen alle oude grootse verhalen weer de revue passeren. En zullen de spelers in de verhalen weer veel beter zijn dan dat ze ooit geweest zijn.

En vanaf 11:00 zal het eerste fluitsignaal klinken met als inzet de finale tussen 3 en 4 . scheidsrechters zullen voor heel even weer blind zijn, tegenstanders zijn allemaal niet zo goed als ze lijken en ieder team heeft wel z’n eigen pispaal die er eigenlijk alleen bij is om het team compleet te maken. Maar zoals het hoort bij een veteranentoernooi zijn alle secundaire voorwaarden geregeld om met z’n alle een derde helft te spelen die z’n weerga niet kent. Dit jaar word er gespeeld in 2 afdelingen voor de hoogvliegers gaan er 10 ploegen om de wisselbeker te veroveren die op de 1e editie werd gewonnen door oud-tonegido die uiteraard als titelverdediger aanwezig is . De eer van Blauw-zwart moet gered worden door de vedette van het veteranen team “vets1”.

Voor de minder fanatieke is er dit jaar een afdeling van 20 teams waarbij ook een paar plaatselijke bedrijven zich hebben ingeschreven , en uiteraard zal de winnaar hiervan promotie afdwingen naar de wedstrijdpoule van volgend seizoen. Vanaf kwart voor 3 zal ook de muzikale omlijsting gaan beginnen met de zwiebels , en vanaf 5 uur kan iedereen lekker grieks gaan bestellen op het dinka-plein.om daarna zich weer op het feest kan gaan storten dat ingezet wordt door life-track en zanger marvin. Het enige wat we niet kunnen regelen is het weer , dus hopen op goedgezinde weergoden. We hopen dan ook weer op een hoop publiek ,dus als u uw vedette van vroeger nog eens aan het werk wil zien , of gewoon een vreselijke leuke dag wil beleven heten wij u van harte welkom op de schulpwei.

TOT ZATERDAG ALLEMAAL !!! AANVANG 11:00 UUR EINDE 22:00