dinsdag 21 mei 2019

E Events

Een zomeravond droom

Droomt u er niet van om bij een “ VERBODEN TOEGANG “ bord toch de polder in te trekken ? Droomt u er niet van om bij een boer op het erf rond te kijken ? Deze zomeravonddroom bieden wij u.

Op zaterdagavond 18 juni organiseert het IVN Leiden ( Vereniging voor Natuur en Duurzaamheid ) regio Leiden een wandeling door de mooie en NOG ongeschonden OMMEDIJKSE POLDER. Op deze sfeervolle avondwandeling zullen we al klimmend over hekken, via planken sloten overstekend, de polder struinend verkennen en op een mooi plekje van de hopelijk ondergaande zon gaan genieten. Neem daarom gezellig iets te drinken mee.

Tijdens de wandeling zal de boer een rondleiding over de boerderij geven, kijken en luisteren we naar vogels, hazen, weidevogels en misschien zien we zelfs een ree die zich in de avondzon aan de bosrand laat zien.

Het is aan te raden om stevig, waterdicht schoeisel aan te trekken , een verrekijker mee te nemen en het is handig om iets mee te nemen om op te zitten.
De ongeveer 2 uur durende wandeling start om 21 uur, vanaf boerderij Nellesteijn, Maaldrift 6 in Wassenaar

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief