zondag 28 februari 2021

S Sport

Previous Next

“Oude” (en nieuwe) tijden herleven bij Dansstudio Snel en Lenig

Wassenaar - Dansstudio Snel en Lenig heeft afgelopen weekend hun jaarlijkse dansvoorstelling uitgevoerd in de theaterzaal van Het Adelbert College. Thema dit jaar was “De Tijdmachine”. In vier dansblokken werd van het verleden naar het heden gedanst. Er was herkenbare muziek voor alle leeftijden. Zo werd er o.a. gedanst op muziek van toppers van toen: The Chordettes, Earth Wind and Fire, The Bee Gees, Grease, The Spice Girls met als finale een hit van deze tijd van Justin Timberlake.

De uitvoerende dansers, vanaf 4 jaar, hebben zichtbaar genoten van de “spotlights”. Zelfs de allerkleinsten hadden het reuze naar hun zin. Zowel op het podium als achter de schermen. Weken hebben zij hier naar toe geleefd en hard getraind om hun dansjes zo goed mogelijk uit te voeren. En dat is gelukt, inzet wordt zeker beloond! Het was een mooie show. Het grote applaus na afloop was zeker verdiend. Wij zijn dan ook apetrots op al onze leerlingen

De komende weken zijn er weer “normale” danslessen tot aan de zomervakantie. De laatste les is op vrijdag 8 juli. Daarna gaan wij zomervakantie vieren. Wij hopen dat al onze leerlingen volgend jaar natuurlijk weer bij ons komen dansen, ook zijn nieuwe leerlingen altijd welkom. Bij Dansstudio Snel en Lenig mag je 2 gratis proeflessen volgen. In september als de lessen weer beginnen mogen nieuwe leerlingen zelfs de gehele maand gratis lessen volgen. Zo kunnen zij kijken welke lessen zij het liefste volgen, klassiek ballet of streetdance. Ook wil de dansstudio in het nieuwe seizoen starten met een streetdance/hiphop les voor jongens (7-11 jaar). Informatie hierover volgt op onze site: www.snelenlenig.nl of mail voor informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..