Skip to content

Reünie 50 jaar CIOS Sportleraar

28 juni 201659 second read

Wassenaar – Zaterdag 25 juni organiseerde Kees Stigter in Wassenaar een reünie voor zijn jaargenoten van 1966 die net als hij in dat jaar CIOS sportleraar waren geworden. 23 collega’s kwamen bijeen bij Familierestaurant De Schulpwei aan de Katwijkseweg waar koffie werd gedronken en de lunch gebruikt. ’s Middags werd een GPS tocht gehouden met als thema:
“Beleef het avontuur van Teun de Strandjutter”

Na de borrel en het diner werd er bij het Hoekje nog uren nagepraat en heel veel herinneringen opgehaald. Deelnemers waren o.a. Jan Aarts, Tino Hogendijk (Sportschoolcollega’s) en Wally van Schooten, Jaap Boot en Guus Hiddink (voetbalcoaches)

Ontbijttraining
De Dinsdagavondmannen sloten zondag 26 juni het seizoen (bijna) af met de inmiddels traditionele ontbijttraining. Om 8.30 uur verzamelden zij zich bij Hotel Duinoord aan de Wassenaarse Slag voor de training die heerlijk werd afgesloten met een voortreffelijk ontbijtbuffet (waar ook nog 2 CIOS mannen bij waren) Kees werd verrast met een cadeau voor zijn 50 jaar CIOS sportleraar. Hij en zijn vrouw (Jetty van Westering) kregen een cadeaubon voor de HofTrammm in Den Haag (inclusief vervoer per taxi v.v.) Ook kregen zij een kookboek van Pierre Wind. Bedankt mannen van de dinsdagavondgroep voor dit leuke en zeer welkome cadeau.

Tags

Guus HiddinkKees StigterWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top