zondag 26 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 27 2016

Wassenaar - Heb jij wat tijd beschikbaar om je in te zetten voor een ander of de samenleving? Misschien is de komende vakantieperiode een mooie tijd om daar over na te denken. Jouw inzet voor een paar uur per week of maand maken vaak al een groot verschil. Help mee het niveau van onze samenleving op peil en betaalbaar te houden. Vrijwilligerswerk geeft ook nog eens veel voldoening, zorgt voor nieuwe inzichten, brengt nieuwe kennissen en het staat bovendien ook heel goed op je C.V. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit de ca. 100 openstaande vacatures:
* Maatje voor een kind (vacaturecode A 062): Maak jij het verschil voor een Wassenaars kind van 5-18 jaar dat een extra steuntje in de rug kan gebruiken? Ze hebben het zo nodig.
* Een Zwemvereniging uit Voorschoten zit te springen om een gediplomeerde zwem-meester of –juf (vacaturecode E 030). Je kunt ook een gratis opleiding hiervoor komen volgen bij de vereniging.
* Help onze Wassenaarse ouderen fit houden. Wil jij als gekwalificeerde inval gyminstructeur (vacaturecode E 042) hiervoor zorg helpen dragen?
* Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk voor hun ontwikkeling. Wil jij in onze Bibliotheek zo nu en dan voorlezen voor kinderen van 3-7 jaar (vacaturecode M 037).

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk. Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Openingstijden van 11 juli t/m 19 augustus alleen op dinsdag- en donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Na de vakantie weer gewoon van maandag t/m donderdag van 09.30-12.00 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of op het Gemeentehuis.

Meld nu kandidaten aan voor de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen.
Tot en met 15 juli kun je kandidaten aanmelden voor de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen: de Wassenaarse Vrijwilliger van het Jaar 2016 en de Make a Difference Award 2016 (voor jonge vrijwilligers). Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer informatie en het aanmeldformulier. Waardeer je favoriete vrijwilligers. Schrijf ze nu in.