dinsdag 02 juni 2020

K Kunst & cultuur

Kaartverkoop Theater Warenar goed van start gegaan

Wassenaar - Het programma voor het seizoen 2016-2017 van Theater Warenar is een prettige mix van indrukwekkend toneel, vrolijk cabaret en mooie muziek en valt goed in de smaak bij het publiek. Twee voorstellingen zijn al uitverkocht en ook voor de rest van het programma is de belangstelling groot. Het theaterprogramma bestaat uit 28 voorstellingen is te vinden op www.warenar.nl.

Wie snel reserveert, kan nog aanwezig zijn bij de Oudejaarsvoorstelling van Sjaak Bral en de nieuwe shows van Jandino en of Javier Guzman. De cabaretière Eva Crutzen is nog niet zo bekend als de genoemde heren, maar gaat dat wel worden. Onlangs ontving zij een nominatie voor de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Niet geheel onverwacht is er ook veel belangstelling voor het toneelstuk Vrouwen van Later met Ingeborg Elzevier, Nelly Frijda en Gerry van der Klei. Een paar aanraders zijn verder het stuk Vaders en Zonen met Bram van der Vlugt in de hoofdrol en Twee Vrouwen, naar boek van Harry Mulisch, waarin Renée Soutendijk te zien is.

Ter verhoging van de gezelligheid is er iedere maand een muziekoptreden in de Persijnzaal. Net als de succesvolle jazzconcerten op de zondagmiddag is de sfeer informeel en de bar binnen handbereik. Artiesten als Simone Roerade, Folk Survival Club, Mannen van Naam, Herman Brock Jr. en vele anderen zorgen voor prachtige muziek. Het theaterseizoen gaat overigens van start met een geweldig Blues & Jazz Festival, getiteld All American Evening, op vrijdag 16 september.

De brochure met uitgebreide informatie over de voorstellingen is af te halen in Warenar, De Paauw en de bibliotheek. Kaarten voor de voorstellingen zijn uiteraard te bestellen via de website www.warenar.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief