zaterdag 18 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 30 2016

Wassenaar - Vrijwilligerswerk is een waardevolle aanvulling op je C.V. Je toont je betrokkenheid bij de samenleving door je onbetaald in te zetten voor een ander, een goed doel, een club of vereniging, de samenleving in het algemeen enz. Ook kun je door vrijwilligerswerk te doen een “gat in je C.V.” voorkomen. Heb jij wat tijd over om een taak op te pakken als vrijwilliger? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en bekijk de ca. 100 openstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* Ben je goed met mensen? De St. Wassenaarse Zorgverlening SWZ kan heel goed hulp gebruiken bij activiteiten die eenzaamheid bij ouderen en mensen met een hulpvraag kunnen voorkomen. Ben jij een positief ingestelde, gastvrije persoon met een opgeruimd karakter die een dag(deel) gastvrouw/-heer (vacaturecode A 095) wil zijn in het Ontmoetingspunt Sophieke. Hier kunnen buurtbewoners terecht voor koffie, een spelletje of een praatje. Of word Spelbegeleider Rummikub (vacaturecode A 108) op de donderdagmiddag. Ook kan SWZ op donderdag assistentie gebruiken bij de dagopvang (vacaturecode A 109). Begeleid samen met een beroepskracht een groep van 6-8 personen tijdens allerlei gezellige activiteiten.
* Heb jij ergens in de week een uurtje tijd vanaf 12.15 uur? Wellicht wil jij dan de gezonde maaltijden bezorgen bij de zgn. “zorggarantie abonnees” (vacaturecode C 014)? Je haalt de maaltijden op bij het Van Ommerenpark met je eigen auto. Het duurt ongeveer een uur en je krijgt een vergoeding van 1,50 euro per adres.
* De Bibliotheek zoekt versterking in de vorm van enthousiaste Vrijwilligers Uitlening (vacaturecode F 068): Wil jij op dinsdagmiddag of maandag-, woensdag- of vrijdagavond mensen wegwijs maken in onze mooie Wassenaarse Bieb.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk, in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur (t/m 19 augustus alleen op dinsdag- en donderdagochtend!). Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.